500x50_BringingPlant

   www.syngenta.es            Veure Catàleg Online

KENOGARD,  parteix del consorci d’Empreses japonesas SUMITOMO CHEMICALCOMPANY y NISSAN CHEMICAL INDUSTRIES,  i contribueix amb la investigació i el desenvolupament dels seus productes, a buscar solucions actuals i adequades als cultius. JUVINAL, BORNEO, DIPEL, DIMILIN, MAXCEL, REGULEX, PROLECTUS,….són la seva millor carta de presentació.

   www.kenogard.es

Industrias Afrasa, és una companyia de formulació i venda de productes fitosanitaris i, en base a aquest objectiu, l’organització treballa per a aconseguir-ho.

   www.afrasa.es

Industrial Química Key, és una empresa de vocació nacional i internacional dedicada a la protecció de cultius que ofereix a l’agricultor una completa gamma de productes a través d’una sòlida xarxa de distribuïdors professionals.

   www.key.es

Fins novembre de 2007 Inabonons, és una companyia dedicada al desenvolupament, fabricació i comercialització de fertilitzants i productes d’alimentació animal.
Pertany al grup multinacional Roullier i és líder del mercat nacional de fertilitzants especials.

   www.timacagro.es

Intergal és una empresa espanyola l’accionista de la qual, ADP FERTILIZANTES, està integrada en el grup FERTIBERIA. Va ser fundada l’any 1980, i es dedica a la comercialització i a la distribució de fertilitzants i productes químics per l’Agricultura.

   http://www.intergal.es

SQM és el 1er Productor Mundial de Nitrat Potàsic i, durant més de 100 anys, líders mundials en la Nutrició Vegetal d’Especialitat, gràcies a un ampli Catàleg de fertilitzants solubles per a Fertirrigació, una forta Xarxa de distribució amb abast global, i l’entrega fiable i eficient dels nostres productes de Qualitat.

   www.sqm.com

EGA Perfil S.L. és una empresa consolidada en el món agrícola i, més concretament, a allò que es refereix a l’emparrat de vinya. Després d’un llarg recorregut de 30 anys d‘existència, les seves marques d’identitat radiquen en: La CONFIANÇA, L’EXPERIÈNCIA i LA CONSTANT EVOLUCIÓ. Fruit de tot això, compta amb una de les gammes més completes de pals punters i mitgers cosa que els ha portat a ser considerats una REFERÈNCIA a la zona nord d’Espanya.

   www.egaperfil.com

Empresa viverística dedicada a la producció i comercialització a nivell nacional i internacional de plançons de la màxima qualitat genètica i sanitària.
Agromillora és l’única plataforma global de multiplicació d’espècies llenyoses per a l’agricultura, sent el millor punt de trobada entre la comunitat mundial d’obtentors i de productors.

   www.agromillora.com

 

Imprès en el seu ‘ADN’ la importància de ser una empresa, mediambientalment, responsable.

   www.seipasa.com

 

Líder en biotecnologia i coadjuvants per a la Indústria Enològica

   www.aebiberica.es